LAURA\ODA

De muziektheatervoorstelling LAURA\ODA was de eerste professionele samenwerking tussen Hanne Struyf en Sofie Joan Wouters. Tijdens het maken van deze voorstelling werden de eerste zaadjes geplant voor de Gezusters Hirngespinst en hun REPARATIES & HERSTELLINGEN.

This slideshow requires JavaScript.

LAURA/ODA
Laura is een meisje dat veel dingen aanvoelt via haar buik, via haar lichaam, via haar hart. Bij Laura komt het verstand gewoon op de tweede plaats. Laura voelt hoe mensen in elkaar zitten. Ze voelt hoe mensen uit tuinslangen bestaan en ze kan daarmee spelen. Ze kan ze ontwarren. Laura kan de mensen anders doen kijken naar de dingen. Zachter, dieper en intenser misschien. En dan is er ook Oda. Oda is Laura’s beste vriendin. Ze is er altijd. In Laura’s hoofd, in haar buik, in haar hart.

Met LAURA/ODA schreef en speelt Hanne Struyf een speels en muzikaal pleidooi voor het gevoel in elk van ons, zonder de grond onder de voeten te verliezen. In combinatie met de jazz- en rootsmuziek van Simon Witvrouw geeft ze vorm aan het haakse, het verrassende, het speelse, het gevoelige, het kwetsbare. Sofie Joan Wouters coachte deze voorstelling.

credits:
concept, tekst & spel Hanne Struyf | muziek Simon Witvrouw | coaching Sofie Joan Wouters & Benjamin Boutreur | dramaturgie Peter Anthonissen | met dank aan Janne Desmet & OC Nova

facebook-logo_318-49940 logo twitter instagram-logo

Advertisements