REPARATIES & HERSTELLINGEN op school met O’skar

BEZOEK ONZE NIEUWE WEBSITE

www.dewereldrepareren.be

 

O’skar maakt onderdeel uit van REPARATIES & HERSTELLINGEN. Het is het mobiel, theatraal laboratorium waarmee de Gezusters wandelen naar de speelplekken. Gebouwd vanuit een oude rolstoel is O’skar, wanneer hij uitgeklapt en uitgeschoven wordt, het decor en de drager waarin alle schatten, benodigdheden en attributen van de Gezusters opgeborgen zitten.

2

REPARATIES & HERSTELLINGEN op school (7+)
De wereld veranderen door de ogen van een kind.

De gezusters Hirngespinst trekken met hun experimenteel theatraal laboratorium de wereld rond. Ze proberen op alle mogelijke manieren de wereld te veranderen. Ze passeren de gekste plekken en laten overal stukjes Hirngespinst achter. Vandaag zijn ze hier, bij jullie op school. Want de Gezusters hebben het gevonden! Ze hebben kinderen nodig, want soms kunnen ze het niet alleen. Ze hebben jullie hulp nodig!

Met hun laboratorium gaan de Gezusters aan de slag op jullie school. Daden die vertrekken vanuit de fascinerende, fantasierijke en vaak zeer grijpbare plannen die kinderen smeden. Want genoeg druppels op een hete plaat doét afkoelen.

Samen onderzoeken ze, bedenken ze, spelen ze en zinspelen ze tijdens deze theatrale ontmoeting op alternatieven om de wereld mooier, gezonder en vooral beter te maken.
De gezusters willen, samen met de kinderen, het resterende sprankje hoop op een betere wereld omzetten naar een laaiend vuur in beweging.

Credits:
Concept, spel & idee Sofie Joan Wouters & Hanne Struyf | Decor Aidan Radier – Gekkewerk | Coaching Katrien Pierlet 

met dank aan CC Berchem, CC Deurne, MOS Vlaanderen, Agentschap Wegen en Verkeer,’t Werkhuys, de stadsboerderij, Groendienst Antwerpen, EcoHuis Antwerpen, Ringland, OCMW Antwerpen, Koraal speelplein, Speelscholeke, Wim Duprez van Ziezegroeien, Bataljon Cavalerie, HetPaleis, Ministerie van Defensie, Velt, Wouter Moors van Afta

en ook aan Barbara De Wit, Paul Van Dessel en Ann Mathieu, Dirk Struyf en Greet Verbeek, Ann Van Dessel, Ann Kerkhofs, Peter Thiebaut en Kristin Kerkhofs, Tine Dillemans, Tine Struyf, Tom Geirnaert en Ilse Kerkhofs, de ouders van Bart, Alfons en Rita, Christiane De Wolf, Mirjam De Wit, Myrthe Boersma, Greet Vanmarcke en Jan Wouters, Tom Struyf en de andere bewoners van de villa, Frederik Van Dessel, Nicky Coeck en wijnbar unwined, Lotte de Blieck, Alex Bos, Usman Abdul, Ellen en Marloes, Margo Clerckx, Justine Harcourt de Tourville, Kim Hertogs van Buchbar, Liesbet Clabots

wandelroute O’skar

A_logo_zwart_RGB

facebook-logo_318-49940 logo twitter instagram-logo

Advertisements